Ús del preservatiu

Algunes persones recordareu aquella campanya per a l’ús del preservatiu de 1990 “posa-te’l, posa-li”, que en el seu moment va aconseguir força notorietat. Des d’aleshores han passat 24 anys, i el missatge segueix essent vàlid i  necessari, tot i que s’expressa de manera diferent avui dia.

Podeu visualitzar aquests dos vídeos separats per 23 anys (1990/2013) però amb el mateix objectiu: conscienciar de la necessitat de l’ús del preservatiu per la prevenció de les malalties de transmissió sexual (ITS).

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salut sexual i reproductiva i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.