Acompanyament al dol

En algun moment de la nostra vida tots perdem algú estimat. Quan això passa, el nostre cos s’omple de sentiments diferents com ràbia, tristesa, incomprensió…. i a vegades és difícil acceptar la realitat del què ha passat i costa tirar endavant. El camí del dol és un camí totalment personal, no hi ha un grau de tristesa per a tothom igual, la durada és diferent en cada persona, la forma d’expressar-ho canvia i en algunes ocasions cal veure que, tot i que cada persona ho sent i ho viu de forma diferent, hi ha punts en comú que fan més fàcil superar la pèrdua. Per això existeixen els grups de dol, que tenen l’objectiu de crear un espai de suport i acompanyament a les persones que pateixen la tristesa d’haver perdut algú estimat.

A la Catalunya Central aquest servei el podeu trobar a Manresa. Es pot demanar informació al 635 534 236 o bé per correu electrònic: serveiddol@gmail.com.

Per a més informació podeu consultar:

http://serveidedol.wordpress.com/

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salut mental i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.