El CAP Navàs organitza sortides “planeres” per promoure hàbits saludables entre la població.

S’organitzen una vegada al mes amb el suport de l’Ajuntament i de dos establiments del municipi, que cedeixen bastons per als participants.

Promoure hàbits saludables entre la població i donar a conèixer diferents indrets del terme municipal de Navàs. Aquests són els objectius principals de les sortides “planeres”, les caminades que s’organitzen des del Centre d’Atenció Primària Navàs i que una vegada al mes reuneixen una quinzena de participants. L’activitat va iniciarse fa un any i mig i té el suport de l’Ajuntament i de dos establiments de material esportiu del poble, que cedeixen els bastons per caminar.
Les caminades tenen la intenció de conscienciar la població de la importància de fer activitat física de manera regular. Hi participa sempre un professional del CAP i un voluntari vinculat a una entitat excursionista. Es tracta d’una activitat oberta a tothom, que sol guanyar adeptes quan comença el bon temps. La darrera sortida “planera” va tenir lloc dijous de la setmana passada i va recórrer diferents fonts de les rodalies de Navàs.

Quant a EAP Navàs - Balsareny

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut Navàs-Balsareny és l’equip de professionals que dóna servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Navàs-Balsareny que està integrada pels municipis de Navàs, Balsareny, Gaià, Viver i Serrateix (comarca del Bages ), Ametlla de Merola (comarca del Berguedà). És un territori extens d’aproximadament 100 km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.