5a. edició del Programa Pacient Expert Catalunya ® a Sant Joan de Vilatorrada

El dijous passat a l’Espai Jove de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, es va realitzar la sessió de presentació de la 5a. edició del Programa Pacient Expert Catalunya ®.

El programa es començarà el dia 16 d’octubre i finalitzarà el dia 11 de desembre. Es farà una sessió setmanal de 90 minuts.

Aquest programa va dirigit a persones que tenen malalties cròniques i l’objectiu es aconseguir la implicació activa del pacient en la manera d’afrontar la seva malaltia. Les sessions estan conduïdes per una persona afectada per la malaltia, actualment diabetis mellitus tipus 2”, que prèviament els professionals sanitaris de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Joan de Vilatorrada hem format i l’ anomenem Pacient Expert. A les sessions es comparteixen les experiències dels pacients, s’ofereixen consells, pautes d’actuació, i altres coneixements útils que els ajudin a millorar la seva qualitat de vida. Els professionals sanitaris estem a les sessions com a observadors.

ppe_catalunya_cat20baixaDes del 2010 a Sant Joan de Vilatorrada s’han realitzar 4 edicions d’aquest programa:
· 2010 i 2013 Insuficiència Cardíaca (IC),
· 2011 i 2013 Teràpia Anticoagulants Oral (TAO).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.