El concurs de dibuix sobre la salut per a escolars de l’EAP de Sant Quirze de Besora ja té guanyadors

Hi ha sis premiats, de sis categories diferents, escollits entre els nens i nenes que van presentar les 330 il·lustracions que han participat en el certamen.

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Sant Quirze de Besora, format pel personal del CAP de Sant Quirze de Besora i dels consultoris municipals de Montesquiu i Sant Boi de Lluçanès, ha fet públics els guanyadors de la primera edició del concurs de dibuix Tireta màgica, adreçat als escolars de l’àrea d’influència dels municipis de Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Montesquiu, Sora, Sant Boi de Lluçanès, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès i Sobremunt.

Els guanyadors han estat:

  • P3: Romaysa Cobaa Mahmudi-CEIP Segimon Comas (Sant Quirze de Besora)
  • P4: Iris Collell Colldelram-CEIP Aurora (Sant Boi de Lluçanès)
  • P5: Júlia Bragulat Santigosa-CEIP Segimon Comas (Sant Quirze de Besora)
  • 1r i 2n: Xavier Gordo Villazala-CEIP El Rocal (Montesquiu)
  • 3r i 4t: Elia Merin Busquets-CEIP Aurora (Sant Boi de Lluçanès)
  • 5è i 6è: Aina Vilardell Bassaganya-CEIP Segimon Comas (Sant Quirze de Besora)

Els dibuixos havien de reflectir algun aspecte que tingués relació amb la salut, la malaltia, la prevenció, la investigació, els professionals de la salut, etcètera. Els concursants, alumnes dels cursos de P3 fins a sisè, estaven dividits en sis categories diferents i hi van presentar més de 330 il·lustracions. Els dibuixos es van poder votar a través d’Internet i també els va valorar un jurat de l’EAP, format per la doctora Margalida Picó, la infermera Esther Vila i l’administrativa Núria Hernández.

El dilluns 9 de març de 2015 tindrà lloc l’entrega de premis al CAP Sant Quirze de Besora a un quart de dues del migdia. Els autors podran anar a l’entrega acompanyats dels seus pares i/o tutors. En cas que algun premiat no hi pugui assistir, el seu premi es guardarà al CAP Sant Quirze de Besora fins que el pugui passar a recollir o, si ho prefereix, se li enviarà al consultori local.

Quant a EAP Sant Quirze de Besora

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Sant Quirze de Besora va ser creada l’any 1994 i és una ABS de característiques rurals amb important dispersió de municipis i població. Està formada pels municipis de Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Santa Maria de Besora, Vidrà, Sora, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès, Sobremunt i Sant Boi de Lluçanès.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.