Primer aniversari del Blog ICSCatCentral

El mes de juny aquest blog ha complert un any. És el moment per revisar números i conceptes.

Blog1-pàgina001Pel que fa a les estadístiques, hem comparat els primers 6 mesos de funcionament (de juny a desembre de 2012) amb els útlims 6 mesos (de gener a juny de 2013). Els resultats són motivadors (fig 1). Creiem que hem aconseguit augmentar l’interès respecte al periode anterior ja que han augmentat les vistes totals i en canvi el nombre d’entrades publicades és més petit.

Quant a la influència i la repercussió del nostre blog, trobem que ens heu reblogat entrades 88 vegades i ens heu compartit continguts en 38 ocasions, cosa que valorem molt positivament. Dels 113 apunts publicats fins al moment, 106 són de producció pròpia, 5 de col·laboradors interns de la nostra Gerència Territorial i 2 de col·laboradors externs; a tots ells aprofitem per agraïr-los aquesta participació.

Si mirem el tipus d’entrada que més us ha interessat, ens trobem amb un rècord absolut en l’entrada que convocava el Concurs de relat breu de 2012.  També cal destacar l’entrevista al Dr. Valentí Fuster, que en molt pocs dies s’ha situat entre les entrades més vistes. El nostre “top ten” a dia d’avui és el següent:

  1. Concurs de relat breu.
  2. Acreditacions de webs sanitàries.
  3. Dieta vegetariana.
  4. 7 llibres per parlar de l’acompanyament a la mort i al dol.
  5. Motxilles i esquenes.
  6. 5 llocs web per prescriure també recursos 2.0 a la consulta.
  7. Ressuscitació cardiopulmonar.
  8. Salut i vacances III. Picades i mossegades d’animals.
  9. Teledermatologia (vídeo).
  10. Entrevista al Dr. Valentí Fuster.

D’acord a aquests resultats, pensem a mantenir la línia actual, intentant potenciar les col·laboracions amb altres professionals de dins i fora la GTCC, per fer d’aquesta eina virtual una veritable eina de comunicació i contacte entre persones.

Només ens queda agraïr-vos a tots la confiança que ens regaleu en cada visita, i recordar-vos que podeu fer qualsevol comentari o contactar amb nosaltres sempre que ho creieu convenient.

Citem una frase que sentim sovint als mitjans de comunicació: sense vosaltres això no seria possible. Moltes gràcies!

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.