Servei d’informació i atenció a les víctimes de trànsit

Un accident greu de trànsit és un fet imprevisible, desestabilitzador i tràgic. Ningú està preparat davant aquesta experiència negativa. Les víctimes i familiars queden en una situació de gran vulnerabilitat i desorientació.

26619_foto-informatEl nou Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d’ajuda, orientació i informació a les víctimes i afectats per accident de trànsit.

El SIAVT ofereix a les víctimes i familiars d’un accident de trànsit un servei d’ajuda, orientació i informació perquè puguin realitzar els tràmits necessaris, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent, i rebre suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.

L’equip de professionals del SIAVT dóna atenció a les víctimes i afectats per un accident de trànsit a través del telèfon 900 100 268 o mitjançant l’apartat de contacte. L’horari d’atenció és de 9 a 14 h i de 15 a 20 h de dilluns a divendres (excepte festius).

Per més informació podeu visitar:

http://victimestransit.gencat.cat/index.php?mod=paginas&mem=home&relmenu=1195

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salut comunitària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.