L’EAP Sant Joan de Vilatorrada us informa de les activitats programades durant el mes d’abril

Us informem de les activitats comunitàries que l’EAP Sant Joan de Vilatorrada ha organitzat aquest mes d’abril:

Dia 16 d’abril

DSC_0154Inici del segon grup de Programa Pacient Expert Catalunya ®  dedicat a la Diabetis mellitus tipus 2. Aquest programa consta de nou sessions, de periodicitat setmanal, amb el fi de millorar el coneixements, hàbits, estils de vida, autocura i la convivència amb la malaltia crònica.

Aquestes sessions estan dirigides per un pacient (Pacient Expert), que pateix la Diabetis mellitus tipus 2 i els professionals de l’equip li donen suport  i actuen com a observadors en les sessions.

Dia 17 d’abril

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInici de la quarta edició de Deshabituació al tabac. El grup està format per persones que han sol•licitat la seva inclusió al grup, amb la finalitat d’abandonar aquesta addicció. Constarà de set sessions.

 

Dia 21 d’abril

Xerrada col•loqui sobre prevenció d’accidents i primers auxilis a la infància, en la qual es parlarà dels tipus d’accident, primers auxilis i farmaciola. Anirà a càrrec de les infermerres Mercè Oliva i Anna Sabata.

A continuació, hi haurà un torn obert de paraula dirigit pels integrants de l’equip de pediatria de l’EAP, Teresa Blanco, Odalys Iglesias, Pilar Vilamayor i Leonor Soler,  per resoldre dubtes, intercanviar impressions, consulta sobre qüestions de funcionament del servei, etc.

Totes les sessions es faran a l’Espai Jove, cedit per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i tindran una durada aproximada de 90 minuts.

Dia 26 d’abril

L’EAP s’ha adherit i col•labora amb l’Ajuntament en la Festa de Primavera que, entre d’altres actes, hi ha programada una caminada popular.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.