L’EAP Baix Berguedà organitza diverses activitats per celebrar el Dia Internacional de la Llevadora i el Dia Mundial de la Higiene de Mans

Us informem de  les diferents activitats  que els centres d’atenció primària de l’ICS a la Catalunya Central del Baix Berguedà han organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Llevadora i del Dia Mundial de la Higiene de Mans.

El Grup de Mares d’Educació Maternal del CAP Puig-reig ha fet una caminada fins a la Colònia Pons, on se’ls ha explicat la història de l’antiga professió de llevadora. A més, al CAP Gironella, integrants dels grups d’educació prepart i postpart han explicat les seves vivències personals a l’entorn de la maternitat. Aquestes activitats han reunit gairebé una quarantena de participants, a qui també s’ha donat algunes pautes i recomanacions sobre la importància de la higiene de mans per  prevenir infeccions.

Al CAP Puig-reig també s’ha fet una jornada de formació sobre el rentat de mans a una trentena de professionals i s’han fet pràctiques sobre com fer-ho correctament amb preparats alcohòlics. A més, aquesta informació s’ha fet arribar a les quatre residències de gent gran que hi ha a la zona.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.