L’EAP Vilanova del Camí col•labora amb la Marató de Sang i facilita a la ciutadania l’accés al nou portal “La meva salut”

maratosang_vilanovaLa Unitat d’Atenció a la Ciutadania de l’EAP Vilanova del Camí ha col·laborat de nou amb la Marató de donació de sang que es realitza al municipi. Durant la jornada, al punt d’informació ubicat a Can Papasseit s’hi va anar passant un vídeo, explicant la cartera de serveis de l’Institut Català de la Salut i posant èmfasi en el portal “La meva salut”, el nou espai de consulta virtual del CatSalut. A la mateixa ubicació, hi havia fullets informatius sobre aquest nou servei i un equip informàtic per poder gestionar l’accés. Una quarantena de persones van sol·licitar les claus per poder accedir a aquest espai personal de consulta sanitària.

“La meva salut” és un espai digital personal de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. Inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries.

Els professionals sanitaris que van participar a la jornada han fet una valoració molt positiva de l’experiència. L’Equip d’Atenció Primària a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, als treballadors de Can Papasseit i a l’entitat organitzadora Nadark Esdeveniments, per la seva acollida i les facilitats que van oferir al llarg de tot el dia.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.