El Departament de Salut recollirà l’ús i les necessitats tecnològiques dels pacients en l’àmbit sanitari a través d’una enquesta en línia

Us animem a participar-hi clicant la icona

Us animem a participar-hi clicant la icona

El Departament de Salut disposarà a partir d’ara d’una nova eina per saber quines són les necessitats de pacients i cuidadors en el camp de les noves tecnologies aplicades a la salut. Es tracta de l’enquesta “Els pacients i les TIC en la cura de la seva salut”, resultat d’una petició expressa i elaborada pels propis pacients en el marc del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (CCPC), conjuntament amb la Fundació TicSalut.

L’objectiu de la mostra és identificar les necessitats dels usuaris en l’àmbit sanitari i potenciar les tecnologies que els siguin accessibles i útils. L’enquesta està formada per trenta-sis preguntes repartides en sis blocs, entre els quals destaquen els que fan referència a l’ús específic de les TIC en l’àmbit de la salut, la consulta d’informació de salut a la Xarxa, la interacció amb els professionals sanitaris i el sistema de salut, i els tràmits electrònics. 

Podeu accedir a més informació clicant  sobre la imatge següent:

Us animem a participar-hi clicant sobre la imatge

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.