Els EAP Cardona i Sagrada Família|Manresa entreguen els premis dels concursos organitzats en commemoració de la Setmana sense Fum

Sense fum 15 cardona (43)L’EAP Cardona ha entregat els premis als guanyadors del concurs que han consistit en un Curs d’anglès on-line amb plataforma virtual i una tablet. Els finalistes han rebut material esportiu o un tractament corporal personalitzat.  El veredicte es va fer públic el 25 de maig, a les 12 del migdia,  al Teatre Els Catòlics de Cardona.

Sense fum 15 cardona (15)

 

Pel que fa al concurs de lemes adreçat a usuaris i professional, organitzat per l’EAP Sagrada Família | Manresa, el premi a la categoria d’usuaris ha estat pel lema “No et fumis, fumant” escrit per una nena de deu anys. Els lemes premiats de la categoria de professionals han estat ”Apaga el cigarret i encén la vida  i “Si fumes, la vida s’esfuma”.

100_4648100_4638

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.