Professionals de l’EAP Igualada Urbà formen una vintena de professors del centre educatiu Escola Jesús Maria d’Igualada en primers auxilis

En Francesc Xavier Cantero i la Carme Oliver, professionals de l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà, van dur a terme una sessió de formació en primers auxilis als professionals del centre educatiu Escola Jesús Maria d’Igualada, dins del marc del Programa de salut comunitària.

 En  l’activitat, que va durar dues hores i en la qual van participar una vintena d’educadors, s’hi van tractar les tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar,  els passos necessaris per a la primera cura de traumatismes i l’actuació bàsica davant de petits accidents quotidians.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.