Actualització de l’avís sobre l’onada de calor

Per a  la vostra informació us fem arribar l’avís emès per  avui divendres 17 de juliol pel Servei Meteorològic de Catalunya

Avís onanda de calor 17 de juliollPer a divendres 17  de juliol, les comarques afectades per l’avís són,  El Bages, El Berguedà, El Pallars Jussà, El Pallars Subirà, El Pla d’Urgell, El Segrià, El Solsonès, La Cerdanya, La Conca de Barbera, Alta Ribagorça, L’Alt Urgell, La Noguera, L’Anoia, La Segarra, La Vall d’Aran, Les Garrigues, L’ Urgell i Osona. La probabilitat  que es superi la temperatura màxima d’estiu és baixa, entre 10-30%.

Davant de l’avís de situació meteorològica de perill  informat pel Servei Meteorològic de Catalunya,  l’Agència de Salut Pública de  Catalunya (ASPCAT) comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2. Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema,  no comporta cap tipus d’actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta.

Us recomanen seguiu els consells bàsics donats des de l’ Agència de Salut Publica de Catalunya (ASPCAT) que poden evitar els problemes causats per la calor,  que es poden  trobar a l’enllaç de l’ASPCAT : POCS consells conjuntament amb el material divulgatiu,  i publicats el dia 30 de juny al nostre blog consells  bàsics per l’onada de calor.

Més informació  a www.meteo.cat/prediccio/general

Trobareu les recomanacions per als professionals al document “POCS, Estiu de 2015

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.