La farmaciola

Per poder actuar correctament davant d’un accident domèstic, cal tenir a punt la farmaciola amb el material que realment és útil en cas d’emergència: medicaments, material sanitari i el llistat dels telèfons d’emergència.

Com conservar els medicaments

La conservació adequada dels medicaments és fonamental perquè puguin mantenir l’activitat farmacològica de la forma esperada. Per tant, no es poden guardar a qualsevol lloc, sinó que cal procurar mantenir-los en llocs secs i frescos.

Cliqueu la imatge per veure la informació sobre el que s’ha de tenir dins la farmaciola:

1791010a

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medicaments i tractaments i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.