Comença el termini de presentació de relats breus sobre salut al concurs organitzat per l’ICS a la Catalunya Central

Relat-01Des d’avui, 13 de novembre, fins al dia 4 de desembre de 2015 (inclòs) està obert el termini per presentar textos a la quarta edició del concurs de relats curts amb l’objectiu de promoure la salut i el benestar, organitzat per l’Institut Català de la Salut  a la Catalunya Central.

Enguany, el tema del concurs és “Emocions que ens curen” i està obert a tot tipus de textos que no superin les 500 paraules i que siguin inèdits.

Els textos poden ser en català o en castellà i s’han d’enviar a l’adreça de correu electrònic comunicacio.cc.ics@gencat.cat. El jurat concedirà tres premis i publicarà de manera destacada el relat guanyador al blog http://www.ics.gencat.cat/blog/catcentral. Les bases del concurs poden consultar-se en aquest mateix blog.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.