L’ICS a la Catalunya Central lliurarà els premis del Concurs de relat breu sobre salut i homenatjarà els professionals jubilats en un acte a l’Auditori Plana de l’Om

 

Serà el dilluns 14 de desembre, a les 7 de la tarda

Relat-200x200L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central lliurarà els premis del Concurs de relat breu sobre salut en un acte obert, que tindrà lloc el dilluns 14 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Plana de l’Om de Manresa. El certamen, que enguany tenia com a lema “Emocions que ens curen”, ha rebut una vintena de treballs. Durant el mateix esdeveniment, es farà un acte de reconeixement als professionals de l’ICS Catalunya Central que s’han jubilat durant aquest any 2015.

La inauguració de l’acte serà a càrrec de Lluís Riu, gerent de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS, i de Pere Soley, director gerent de l’ICS. Seguidament, hi haurà una conferència de la psicòloga Montserrat Moncunill, que portarà per títol “Emocions i paraules”.

Després de l’entrega dels premis del Concurs i de l’acte d’homenatge als professionals jubilats, com a cloenda de l’acte, hi intervindran Miquel Casadevall, director del Servei d’Atenció Primària Osona; Joaquim Verdaguer, director assistencial de la Gerència Territorial Catalunya Central, i Carme Riera, directora del Servei d’Atenció Primària Anoia.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.