Preparació per al part amb exercicis a l’aigua

Preparació per al part a l'aiguaUs comuniquem que  l’EAP Vilanova del Camí ha organitzat el curs de preparació al part amb exercicis a l’aigua adreçat a les embarassades a càrrec de l’Anna Bartolí, llevadora del centre. Aquest curs s’ha iniciat el 25 de gener de 2106 i té una durada prevista de vuit setmanes. Les sessions es fan cada dilluns a la piscina Infinit d’Igualada a partir d’un quart de quatre de la tarda.

En cada sessió  hi ha una hora de teoria en què es parla de l’embaràs, els canvis fisiològics al tercer trimestre, el part, la lactància, el postpart i les cures del nadó, entre altres; i una hora de pràctica d’exercicis específics a l’aigua, especialment per tonificar i millorar l’elasticitat de la musculatura, els lligaments i tendons implicats en l’embaràs i el part.

L’objectiu principal de la formació és que arribeu al part en les millors condicions físiques i psicològiques possibles, que augmenteu el benestar durant l’embaràs i adquiriu confiança a través del coneixement del propi cos, relaxeu les zones més sobrecarregades durant la gestació i corregiu postures incorrectes. També que augmenteu la capacitat respiratòria i utilitzeu l’aigua com a element de treball, i afavoriu el vincle mare-fill.

Els grups són tancats, però continuats; una vegada finalitzat un, s’inicia el següent.

Us recordem que aquest curs és de preparació al part i utilitza exercicis aquàtics, no per “Parts a l’aigua”.

Per més informació us heu de posar en contacte amb  EAP Vilanova del Camí

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.