Partit solidari en benefici de l’associació ‘Mar de Somnis’

Futbol solidariEls nostres companys de l’EAP Montserrat ens comuniquen que el diumenge  dia 7 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia, al camp de futbol de Castellbell i el Vilar es farà un partit solidari en benefici de l’associació “Mar de Somnis” dedicada a nens i nenes amb epilèpsia. Us animem a participar-hi!

Per a més informació cliqueu sobre la imatge.

 

Quant a EAP Montserrat

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Montserrat és l’equip de professionals que donen servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat que està integrada pels municipis de Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat (comarca del Bages ), Rellinars i Vacarisses (comarca del Vallès Occidental). És un territori extens d’aprox. 100 Km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants. No existeix cap altre proveïdor de serveis sanitaris a la nostra zona. Està definida com zona rural i Punt d’Atenció Continuada (PAC).
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.