Vine a donar a sang al CAP Navàs

Us informem que dijous 11 de febrer de 2016  podeu anar a donar sang al CAP Navàs de 17h a 20,30h. Us recordem que la donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat.

Vine a donar sang (EAP Navàs)

Quant a EAP Navàs - Balsareny

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut Navàs-Balsareny és l’equip de professionals que dóna servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Navàs-Balsareny que està integrada pels municipis de Navàs, Balsareny, Gaià, Viver i Serrateix (comarca del Bages ), Ametlla de Merola (comarca del Berguedà). És un territori extens d’aproximadament 100 km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.