Acapte de sang aquest dissabte al CAP Sant Quirze de Besora

acapte de sang St.Quirze de BesoraUs informem que el Banc de Sang i Teixits serà al centre d’atenció primària de Sant Quirze de Besora aquest dissabte dia 13 de febrer, de 4 a 8 de la tarda. Us animem a participar en l’acapte de sang. Els nostres companys de l’EAP Sant Quirze de Besora ens recorden que Donant una mica de la vostra sang ajudeu a salvar vides.  

Quant a EAP Sant Quirze de Besora

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Sant Quirze de Besora va ser creada l’any 1994 i és una ABS de característiques rurals amb important dispersió de municipis i població. Està formada pels municipis de Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Santa Maria de Besora, Vidrà, Sora, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès, Sobremunt i Sant Boi de Lluçanès.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.