Campanya de sensibilització sobre el càncer a la població a l’EAP Montserrat

càncer. activitats EAP MontserratAmb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar a la població per avançar en la prevenció i control del càncer, l’equip d’atenció primària  de Montserrat, amb el suport dels ajuntaments del territori,  ha organitzat  unes jornades divulgatives a Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Vacarisses del 24 al 26 de febrer.

Durant aquestes jornades, es posaran estands on s’oferirà informació per tal de fer campanya de sensibilització sobre el càncer.

Les dates i llocs a on els trobareu són:

  • Castellbell i el Vilar, 24 de febrer, al mercat;
  • Monistrol de Montserrat, 25 de febrer, al mercat;
  • Vacarisses, 26 de febrer, al costat del CAP.

Font: EAP Montserrat

 

Quant a EAP Montserrat

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Montserrat és l’equip de professionals que donen servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat que està integrada pels municipis de Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat (comarca del Bages ), Rellinars i Vacarisses (comarca del Vallès Occidental). És un territori extens d’aprox. 100 Km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants. No existeix cap altre proveïdor de serveis sanitaris a la nostra zona. Està definida com zona rural i Punt d’Atenció Continuada (PAC).
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.