Vídeo de l’acte d’entrega de premis del IV Concurs de relat breu i del reconeixement als professionals jubilats

L’acte de lliurament de premis del IV Concurs de relat breu de salut i reconeixement als professionals de l’ICS a la Catalunya Central jubilats l’any 2015 va tenir lloc el passat mes de desembre a l’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa.

Durant la inauguració, Jaume Carbonés, doctor en Psicologia, va oferir una conferència sobre les emocions. A continuació, els autors i autores guanyadors van recollir els premis i van llegir el seu relat, que tractava el lema “Emocions que ens curen”.

A la segona part de l’acte, alguns professionals jubilats van explicar la seva trajectòria professional a l’ICS i algunes anècdotes. El director gerent de l’ICS i el gerent territorial els van fer entrega d’un obsequi commemoratiu en agraïment a la seva carrera professional.

Presentació1

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.