Divendres es presenta a Castellbell i el Vilar una nova edició del Pacient Expert

clip_image001Aquest divendres, 18 de març, a les 10 del matí, es durà a terme, a la l’antiga Biblioteca Maria Malla la presentació de la 6a. edició del Programa Pacient Expert Catalunya a l’àrea de Castellbell i el Vilar.

Les sessions les conduirà el Pacient Expert,  Jaume Avilés Palau, amb el suport de les infermeres de l’EAP Montserrat, María Jesús Triviño  i Gemma Ubach i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

Aquest programa pretén educar als pacients crònics per conviure amb la Diabetis mellitus tipus 2.

El programa està estructurat en nou sessions, una a la setmana, d’una hora i mitja de durada, al llarg de dos mesos, aproximadament.

Quant a EAP Montserrat

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Montserrat és l’equip de professionals que donen servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Montserrat que està integrada pels municipis de Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat (comarca del Bages ), Rellinars i Vacarisses (comarca del Vallès Occidental). És un territori extens d’aprox. 100 Km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants. No existeix cap altre proveïdor de serveis sanitaris a la nostra zona. Està definida com zona rural i Punt d’Atenció Continuada (PAC).
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Malalties i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.