Jornada de Portes Obertes de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de la Catalunya Central

grupresiEl proper divendres, 8 d’abril, a les 10 del matí, se celebrarà la Jornada de Portes Obertes de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central. El programa preveu la presentació de la Unitat i dels programes formatius de les especialitats de medicina i infermeria de família.

S’informarà també de les places que s’ofereixen per part de la Unitat Docent i es donarà resposta a qualsevol pregunta o dubte que es vulgui formular. A banda de responsables de la Unitat, hi haurà residents que fan l’especialitat a la Catalunya Central, amb els quals es podrà intercanviar punts de vista.

L’acte serà a la Sala 2 de la Unitat Docent, al carrer Pica d’Estats, 13-15 de Sant Fruitós de Bages. Les persones interessades hauran de confirmar assistència al correu electrònic: ud.cc.ics@gencat.cat o bé al telèfon 936930040.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies docència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.