Xerrada sobre primers auxilis: com hem d’actuar?

Dimarts, 12 d’abril, a les 15 h, a la biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny, es portarà a terme la xerrada sobre primers auxilis per a nens i nenes “Com hem d’actuar?, orientada a pares, avis i cuidadors a càrrec del Dr. Toni Sánchez.

És convenient confirmar l’assistència a: b.balsareny@diba.cat, o al telèfon 938 396 260.

Quant a EAP Navàs - Balsareny

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut Navàs-Balsareny és l’equip de professionals que dóna servei a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Navàs-Balsareny que està integrada pels municipis de Navàs, Balsareny, Gaià, Viver i Serrateix (comarca del Bages ), Ametlla de Merola (comarca del Berguedà). És un territori extens d’aproximadament 100 km2 i molt dispers que atén una població aproximada de 13.000 habitants.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.