Aquest dijous, Dia Internacional de la Infermera

nurse-527622_960_720El Dia Internacional de la Infermera se celebra aquest dijous a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, entre les 5 i les 7 de la tarda. Enguany el lema és el de “Les infermeres compromeses amb la salut de les persones”.

La jornada l’organitzen Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa; Institut Català de la Salut -SAP Bages-Berguedà-Solsonès-, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona; Fundació Sociosanitària de Manresa; UManresa, Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.

L’acte inaugural el presidirà l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el director general d’Althaia i la directora d’infermeria d’Althaia,  Assumpta Prat. Tal com s’ha fet en anteriors edicions hi ha programada una conferència, que enguany va a càrrec de Begoña Roman, doctora en filosofia per la Universitat de Barcelona i professora de la Facultat de Filosofia de la mateixa universitat. A banda és la presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. Parlarà sobre “Les cures infermeres: entre professionalisme i ètica”. A 2/4 de 7 de la tarda s’ha previst l’acte de reconeixement professional i a ¾ de 7, la projecció d’imatges dels diferents equips professionals.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.