Entra en funcionament el nou CAP Piera   

CAP Piera 4.JPGLes instal·lacions del nou CAP, es posaran en marxa el proper dissabte dia 21. Aquest nou centre, que ocupa 1.760 m2, s’ha construït en un terreny cedit per l’Ajuntament de Piera. Distribuït en dues plantes disposa d’àrees per l’atenció primària i espais per a l’equip de professionals de la base de 24 hores del suport vital bàsic del SEM.

L’Equip d’Atenció Primària de Piera, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS),  disposarà de 6 consultes de medicina general, 6 consultes d’infermeria, 3 consultes de pediatria, 3 consultes d’infermeria de pediatria, 2 consultes d’odontologia, 6 consultes polivalents (atenció a la dona, serveis socials i altres ), 1 àrea d’educació sanitària, i una àrea d’atenció continuada amb 3 sales de consulta, 1 sala de tractaments i 3 boxs d’extraccions. El centre també disposa d’una biblioteca i sala de reunions,  àrea de personal i àrea d’emmagatzematge.

Implica la unificació en un sol espai de les àrees d’atenció primaria que estaven repartides entre el centre antic i els mòduls i a més inclou l’espai per al personal de la base de transport sanitari urgent . A més incorpora més sales de consulta i espai per als professionals i una amplia i ben equipada àrea d’atenció immediata.

El nou CAP suposa una millora en l’accessibilitat dels usuaris, així com també una dignificació dels serveis, ja que adequa i millora l’espai físic de l’anterior i atorga als professionals de la salut i a la població de Piera un suport estructural més adient a les seves necessitats.

També està prevista una Jornada de portes obertes a la població pel dissabte dia 4 de juny.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.