Un dia d’acollida, un dia molt especial

mirAvui ha estat un dia especial per a l’ICS Catalunya Central i per a la nostra Unitat Docent. Un dia que molts recordaran tota la vida perquè, a primera hora de la tarda, hem celebrat l’acte de benvinguda als nous especialistes en formació, majoritàriament metges i metgesses, però també infermeres. Gent jove, molt ben formada, amb molt de coneixement i amb molta vitalitat. Professionals amb els quals conviurem i els aportarem aquella experiència i expertesa que necessiten per acabar de tancar la seva llarga carrera formartiva.

Són el nous especialistes en formació de medicina i infermeria de família i comunitària. Són els metges i metgesses que es formaran a la nostra Unitat durant un període de quatre anys i les infermeres, durant dos anys. Ells i elles demanaran, questionaran, interpel·laran a aquells que fa anys són especialistes. Tot el col·lectiu, amb la Dra. Anna Aran al capdavant, hem rebut als 25 nous especialistes amb els braços oberts i amb ganes que assoleixin el nivell d’excel·lència.

La veritat és que amb cada nova promoció la Unitat Docent també aprèn i millora, per la qual cosa és una experiència que permet compartir coneixements i vivències durant tots aquests anys que, per cert, passen molt més ràpid del que ens pensem. En un no res aquests professionals estaran treballant als nostres centres d’atenció primària Per això els animem a aprofitar aquest temps d’aprenentatge tant en el camp de les actituds com de les aptituds.

Ànims a tots i a totes !!!

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies docència, Unitat docent i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.