Com podeu accedir a la consulta virtual de la vostra informació de salut

la-meva-salutEl Departament de Salut està impulsant l’accés a La Meva Salut (LMS), que és un espai de consulta virtual (per Internet) que us permet disposar de la vostra informació personal de salut  i fer tràmits en línia de forma segura i confidencial.

Dins LMS, podeu trobar-hi el pla de medicació vigent (la recepta electrònica) i informació clínica diversa generada en l’atenció que rebeu als centres sanitaris públics, com ara diagnòstics, informes d’urgències, vacunes, resultats d’analítiques i d’altres proves complementàries, etc.

LMS  també us permet realitzar tràmits, com ara programar visites d’atenció primària, sol·licitar canvi de metge de capçalera, consultar el document de voluntat anticipades (DVA) registrat o accedir als serveis electrònics externs de control de la salut.

Properament, aquest portal té prevista la incorporació de nous continguts i serveis, com per exemple una aplicació que possibilitarà la consulta per correu electrònic amb el vostre metge o metgessa de família (mitjançant l’eConsulta).

Per poder entrar a LMS, primer cal que aneu presencialment al centre d’atenció primària (CAP) per sol·licitar-hi l’accés, identificant-vos amb el DNI i la targeta sanitària. Els requisits per obtenir l’accés són tenir 18 anys o més i disposar d’una adreça de correu electrònic i d’un telèfon mòbil.

Una vegada realitzada la sol·licitud al CAP, haureu de completar el registre a LMS mitjançant un enllaç al web (que rebreu al correu electrònic) i un codi (que rebreu al mòbil). Si no  completeu aquest registre en tres dies, haureu de començar de nou el tràmit al CAP.

Finalment,  ja podreu entrar a LMS, a l’adreça web lamevasalut.gencat.cat, i identificar-vos amb el codi d’identificació personal (CIP) que trobareu a la targeta sanitària, el DNI i la contrasenya que hàgiu definit.

Podeu preguntar dubtes o obtenir més informació sobre LMS al vostre CAP, trucant al 061 o a canalsalut.gencat.cat.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.