En un simulacre s’evacuen 300 persones del CAP Bages en menys de deu minuts

20160622_102146_pixEl CAP Bages, un dels equipaments més cèntrics i concorreguts de Manresa, va viure aquesta setmana passada un simulacre d’emergència en què es va comprovar que en un temps inferior a deu minuts es podien evacuar unes 300 persones, entre professionals i usuaris que hi havia distribuïts en les sis plantes de l’edifici.

L’acció es va portar a terme a les 10 del matí i hi van col·laborar Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques i Policia Local. El simulacre el va impulsar la Unitat Bàsica de Prevenció de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS i l’equip directiu del centre.

La valoració dels especialistes en emergències va ser positiva i les incidències registrades es van poder resoldre en el decurs del simulacre mateix. En el moment de portar-se a terme l’acció, al CAP hi havia persones amb mobilitat reduïda, malalts crònics, nadons i persones de perfils molt diferents, com és habitual en un centre assistencial d’aquestes característiques.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.