Professionals administratius de l’ICS de tot Catalunya celebraran la seva Jornada a Manresa

jadManresa acollirà la Jornada d’Administratius Sanitaris que organitza la Gerència Territorial de l’ICS a la Catalunya Central. Aquesta serà la 9a Jornada i té per objectiu reconèixer i valorar la feina que porta a terme aquest col·lectiu professional, indispensable per oferir un atenció de qualitat.

A la Jornada, que tindrà lloc al teatre Kursaal, el dia 10 de novembre, s’hi podrà prendre part de forma presencial o virtual. Atès el gran nombre de professionals administratius que treballen a l’ICS, l’organització ha previst que aquest congrés es retransmeti a través d’Internet.

Des del passat dilluns 11 de juliol i fins al 16 de setembre es poden lliurar els resums dels treballs que es vulguin presentar, que podran ser en la modalitat de treball de recerca o d’experiències.

La Jornada d’Administratius Sanitaris consta de tres grans eixos: l’atenció a la ciutadania, l’atenció als professionals i la coordinació amb la resta de proveïdors assistencials, entitats i voluntariat. Unes seixanta persones participaran en l’organització d’aquesta Jornada, distribuïdes entre el Comitè Organitzador, el Comitè Científic i la Secretaria Tècnica.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.