Els remeis de l’àvia

remeisaviaPortada del llibres “Els remeis de l’àvia”

“Els remeis de l’àvia” és fruit del treball desinteressat de més de 150 persones del barri de Roquetes de Barcelona en el marc del Pla Comunitari i dins del programa: “A Roquetes fem salut”. Es van recollir de forma participativa remeis populars davant de problemes de salut freqüents que no precisen de tractament mèdic si es practiquen els remeis apropiats, donant més autonomia a les persones. El Pla Comunitari és un procés de millora integral del barri de Roquetes protagonitzat pels veïns i veïnes, entitats, serveis públics i administracions públiques (www.noubarris.net/pcroquetes).

Podeu trobar, també, remeis no aconsellables i un glossari de termes generals on s’explica molt fàcilment com fer una infusió, fer bafs, aplicar fred, aplicar escalfor… i les eines necessàries.

En aquesta guia hi podem trobar un seguit de consells i idees per millorar o alleugerir la diarrea, vòmits, tos, refredats, mal de coll… amb remeis casolans.

Remeis d’abans per malalties de sempre.

 

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medicaments i tractaments i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.