Com promocionen les llevadores l’alletament matern?

 

0b2d8baed2bbc08ef22cb7cb9d3bee15No tenim cap dubte que l’alletament matern és la millor manera d’alimentar un bebè, tant pels beneficis  que se’n deriven per a la mare com per al nadó. Són infinits els estudis que així ho demostren. És per això que les llevadores volem que tota mare que opti per donar el pit rebi la màxima informació i tot el suport necessari.

Si esteu embarassada, quan i on les llevadores de l’ICS a la Catalunya Central us informaran per animar-vos a alletar?

  • Durant la gestació: en les visites que feu amb la llevadora parlareu de com alimentar el vostre nadó i us donarà consells.
  • En els grups d’educació maternal: durant les sessions, la llevadora us explicarà tota la informació relacionada amb l’alimentació del nadó.
  • Després del part: una llevadora passarà a visitar-vos, per tal de resoldre els dubtes que pugueu tenir.
  • En la visita del postpart, que realitza la llevadora a la consulta del CAP: recordeu que també podeu contactar-hi per telèfon, si us cal.
  • En els grups de suport a la lactància i en els grups de postpart, que estan conduïts per llevadores i s’organitzen en diferents CAP: les mares hi comparteixen les seves experiències i dubtes i neguits relacionats amb l’alletament matern.

Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb la llevadora del vostre centre d’atenció primària.

 

 

 

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Embaràs i infants i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.