Una acció de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Joan de Vilatorrada permet conèixer millor els hàbits de salut de la població infantil

opener-1501000_960_720L’Equip d’Atenció Primària de Sant Joan de Vilatorrada du a terme una acció continuada per conèixer a fons els hàbits de salut dels nens i nenes entre els 6 i 14 anys. A partir dels estils de vida es podran determinar noves accions per prevenir i actuar en problemàtiques de salut com l’obesitat, els hàbits tòxics i la cobertura vacunal.

La iniciativa, que va iniciar-se l’1 d’agost del 2014, va generar bons resultats al cap del primer any amb un increment notable dels registres. La intervenció per a la millora dels registres de les activitats preventives a pediatria a Sant Joan de Vilatorrada es va presentar en la darrera Jornada del Pla de Salut de Catalunya.

El treball per millorar els registre es du a terme a la consulta del Centre d’Atenció Primària i també en el decurs de la vacunació que es fa a les escoles. En el cas de cribratge d’obesitat es va incrementar el registre un 11,31%; en el d’hàbits tòxics, un 27,51% i en el de la cobertura vacunal, un 0,66%.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.