Capellades celebrarà el Dia Mundial de la Diabetis

diabetes-777001_960_720L’EAP de Capellades celebrarà el Dia Mundial de la Diabetes Mellitus en col·laboració amb l’Ajuntament. Durant la jornada laboral d’aquest divendres, 11 de novembre, i el dimarts 15 de novembre, dia de Mercat, s’ha organitzat exposició i difusió de material didàctic  de la diabetis.

Alhora es farà una enquesta a les persones majors d’edat  que, de forma voluntària, vulguin saber el risc que tenen de patir Diabetes Mellitus en el termini de 10 anys.

L’objectiu és conscienciar a la població, tant si són persones diabètiques com si no ho són, així com també difondre els factors de risc que poden ser causants, directa o indirectament, de patir la malaltia en un futur: el control del pes, el consum del tabac, el sedentarisme, etc.

A la vegada els professionals sanitaris del centre donaran  recomanacions per la prevenció de la malaltia per tal d’aconseguir un bon control metabòlic i aconseguir disminuir la morbiditat de la Diabetis.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.