Més de 800 administratius de l’ICS de tot Catalunya celebraran la seva Jornada al Kursaal de Manresa

29627666853_68f0e8939f_z  Més de 800 persones ompliran el teatre Kursaal de Manresa el proper dijous, 10 de novembre, per participar en la Jornada d’Administratius Sanitaris de l’Institut Català de la Salut, que se celebra per primera vegada a la capital del Bages. En el decurs d’aquesta important Jornada s’exposaran i es posaran a debat aspectes d’aquest col·lectiu professional relacionats amb l’objectiu de millorar l’atenció a les persones.

Sota el lema “Interactuem amb tothom” es parlarà sobre temes com ara gestió de les emocions; noves opcions telemàtiques, per tal que l’usuari tingui accés directe a la seva informació assistencial; coordinació amb les residències de gent gran; satisfacció dels pacients, etc. L’interès que ha generat aquesta Jornada queda palès amb els cent pòsters que s’han presentat, que mostren continguts molts variats dins l’àmbit administratiu.

Un dels objectius que permetrà visualitzar la Jornada serà el rol cada vegada més important que assumeixen els professionals administratius, indispensables en moltes de les activitats que es porten a terme. Es posarà de manifest la seva implicació en àmbits com ara la recerca o la interrelació amb altres organismes i nivells del sistema de salut.

L’ICS és l’empresa pública de serveis sanitaris més gran de Catalunya, amb 39.000 professionals, dels quals més de 9.000 són de l’àmbit administratiu. Les característiques de l’organització permeten que les persones que no assisteixin presencialment a la Jornada puguin seguir-la en directe a través d’Internet.

Per a més informació: http://jas.icscatalunyacentral.cat/

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.