La Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS ha permès constatar les noves competències que assumeixen

JAS 4 PREMIATSLa Jornada d’Administratius Sanitaris de l’Institut Català de la Salut, que ha aplegat més de 800 persones de tot Catalunya al teatre Kursaal, ha permès posar de manifest els nous rols que assumeixen aquests professionals. Una evidència del nou paper és el fet que dos dels tres treballs premiats a la Jornada tenen a veure amb les tecnologies de la informació i de la comunicació al servei dels usuaris i el tercer amb la promoció dels hàbits saludables, a partir de la celebració dels dies mundials que ajuden a conèixer algunes malalties i les millors formes de prevenir-les. En total, a la Jornada s’havien presentat 150 treballs.

Aquesta Jornada, que s’ha celebrat per primera vegada a Manresa, s’ha dividit en tres taules: la de professionals, la de proveïdors, associacions i voluntariat; i, per últim, la de ciutadania. En aquesta hi ha pres part la cèlebre Pilarín Bayés, que ha explicat vivències personals relacionades amb la salut i que les ha reflectit en una sèrie de dibuixos, fets durant el mateix debat. També ha estat molt ben rebuda la conferència del Director del Màster d’ecologia emocional, Jaume Soler Lleonart.

L’acte inaugural, l’ha presidit l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la Gerent del Servei Català de la Salut a la Catalunya Central, Marta Chandre; la Directora gerent de l’ICS, Candela Callé i la Gerent Territorial de l’ICS Catalunya Central, Anna Aran. La cloenda l’ha presidit el Director del Servei Català de la Salut i President de l’ICS, David Elvira, que ha estat acompanyat de Marta Chandre, Anna Aran i Maria Rosa Torres.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.