Programació de visites salut internacional

Un viatge exigeix sempre una preparació acurada, que inclogui una correcta informació sanitària del país de destinació, així com dels riscos i les precaucions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.

Abans de qualsevol viatge a un país considerat de risc per a la salut, convé fer una consulta a una unitat especialitzada de salut internacional.

Les unitats de salut internacional de l’Institut Català de la Salut us ofereixen els serveis de consell al viatger, la vacunació internacional i atenció a la patologia importada després del viatge.

Programació en línia

6 comentaris a l'entrada: Programació de visites salut internacional

 1. Marta Viladés Ribera diu:

  Bon dia,
  D’aquí 7 dies marxo al El Salvador a fer una estada de 5 dies allà. Es necessari que em vacuni?

  Gràcies

 2. Marta, en ser una pregunta de caràcter assistencial l’hem de derivar al telèfon 061 Sanitat Respon per tal que l’indiquin la Unitat de Salut Internacional més propera al seu domicili i que la pugui atendre el més aviat possible.

 3. Imma diu:

  Bones. Viatjo a la India, zona de Jaipur. Tinc 35 anys i voldra saber si em calen vacunes o quelcom especial. Es del 5 de Febrer al 18 de Febrer. Gràcies

 4. Hola, Imma! En ser una pregunta de caràcter assistencial l’hem de derivar al telèfon 061 Sanitat Respon per tal que l’indiquin la Unitat de Salut Internacional més propera al seu domicili i que la pugui atendre el més aviat possible.

 5. Laia diu:

  Bon día,
  Jo prenc hidroxicloroquina a diari des de fa uns 2 anys, per lupus, 200mg cada 12hores.
  M agradaría saber si això ja em serveix com a profilaxis per la malaria per viatjar a Kenya.
  Moltes gràcies

 6. Ester diu:

  Hola, marxem a indonèsia (incloent sumatra per fer un trekking per la selva) ens hem de vacunar d’alguna cosa? Hem de pendre les pastilles de la malària? aquestes s’han de comprar a la farmàcia o te les ha de receptar el metge?
  Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.