Programació de visites salut internacional

Un viatge exigeix sempre una preparació acurada, que inclogui una correcta informació sanitària del país de destinació, així com dels riscos i les precaucions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.

Abans de qualsevol viatge a un país considerat de risc per a la salut, convé fer una consulta a una unitat especialitzada de salut internacional.

Les unitats de salut internacional de l’Institut Català de la Salut us ofereixen els serveis de consell al viatger, la vacunació internacional i atenció a la patologia importada després del viatge.

Programació en línia

4 comentaris a l'entrada: Programació de visites salut internacional

 1. Marta Viladés Ribera diu:

  Bon dia,
  D’aquí 7 dies marxo al El Salvador a fer una estada de 5 dies allà. Es necessari que em vacuni?

  Gràcies

  • Marta, en ser una pregunta de caràcter assistencial l’hem de derivar al telèfon 061 Sanitat Respon per tal que l’indiquin la Unitat de Salut Internacional més propera al seu domicili i que la pugui atendre el més aviat possible.

 2. Imma diu:

  Bones. Viatjo a la India, zona de Jaipur. Tinc 35 anys i voldra saber si em calen vacunes o quelcom especial. Es del 5 de Febrer al 18 de Febrer. Gràcies

  • Hola, Imma! En ser una pregunta de caràcter assistencial l’hem de derivar al telèfon 061 Sanitat Respon per tal que l’indiquin la Unitat de Salut Internacional més propera al seu domicili i que la pugui atendre el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *