Programació de visites

Podeu programar la visita per al vostre professional de medicina de família/pediatria, d’infermeria, d’odontologia i de treball social dels centres gestionats per l’Institut Català de la Salut. També podeu consultar les visites que teniu pendents i anul·lar-les. Tingueu en compte, però, que per tramitar les visites de control del nen sa, cal que us poseu en contacte amb el vostre centre.

Es imprescindible la vostra identificació mitjançant el codi d’identificació d’usuari (CIP) de la vostra targeta sanitària individual.
En cas que no tingueu la targeta sanitària individual, la podeu demanar en el vostre centre d’atenció primària o consultori local on us informaran dels tràmits necessaris per a la seva obtenció i en faran les gestions oportunes.

Podeu programar la vostra visita pels mitjans següents:

  • Per internet: programació en línia
  • Presencialment: en el vostre centre d’atenció primària o consultori local.
  • Per telèfon: 933 268 901.

 

2 comentaris a l'entrada: Programació de visites

  1. pilar diu:

    Soy una mujer de miamiplaya y estoy ala espera de una resonancia que esta pedida el 20 de dice.de 2016 ya estando en tratamiento..y no mejoro era por si podrían hacerme pronto la resonancia para mejorar mi estado de salud..los dolores van a peor ya ketengo las cervicales aplastadas…muchas gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *