Programació de visites

Podeu programar la visita per al vostre professional de medicina de família/pediatria, d’infermeria, d’odontologia i de treball social dels centres gestionats per l’Institut Català de la Salut. També podeu consultar les visites que teniu pendents i anul·lar-les. Tingueu en compte, però, que per tramitar les visites de control del nen sa, cal que us poseu en contacte amb el vostre centre.

Es imprescindible la vostra identificació mitjançant el codi d’identificació d’usuari (CIP) de la vostra targeta sanitària individual.
En cas que no tingueu la targeta sanitària individual, la podeu demanar en el vostre centre d’atenció primària o consultori local on us informaran dels tràmits necessaris per a la seva obtenció i en faran les gestions oportunes.

Podeu programar la vostra visita pels mitjans següents:

 • Per internet: programació en línia
 • Presencialment: en el vostre centre d’atenció primària o consultori local.
 • Per telèfon: 933 268 901.

 

11 comentaris a l'entrada: Programació de visites

 1. pilar diu:

  Soy una mujer de miamiplaya y estoy ala espera de una resonancia que esta pedida el 20 de dice.de 2016 ya estando en tratamiento..y no mejoro era por si podrían hacerme pronto la resonancia para mejorar mi estado de salud..los dolores van a peor ya ketengo las cervicales aplastadas…muchas gracias

 2. Pilar, ens posem en contacte amb el nostres companys de la Unitat d’Atenció al Ciutadà de l’ICS a Tarragona. Faran les gestions oportunes i li donaran resposta.

 3. Ana diu:

  hola buenas tardes me gustaría saber que debo hacer para poder pedir cita para la doctora de cabecera como puedo hacerlo pk pongo el cip y me da error gracias contestar lo antes posible

 4. Hola Ana! T’agrairem que enviïs un correu electrònic a atencioalciutada.cc.ics@gencat.cat, amb el teu nom i cognoms i CIP, i explicant el problema que tens, perquè et puguin donar resposta. Gràcies!

 5. Miquel Sancho Palacios diu:

  Hola, bon dia!. Avui, dia 4 d’abril de 2018, m’han fet una litèmia per tal de controlar el liti en sang després d’haver començat a prendre Plenur fa tres setmanes. El que em preocupa és que, malgrat que la doctora de capçalera em va fer una petició urgent i preferent, em trobo que fins a finals d’abril no hi ha hora per saber el resultat de la litèmia. A recepció del Cap Bages m’han remés a urgències el dilluns dia 9 d’abril. Necessito saber quant abans millor el resultat de la litèmia perquè se’m pauti el liti que ara en cal per seguir lluitant. Gràcies!

 6. Des del seu Equip d’atenció primària es posaran en contacte amb vostè. Gràcies!

 7. Eva Plans diu:

  Bon dia,

  Necessito concertar visita amb la Dr. Castillo de ginecologia i em sembla inaudit que per aconseguir-la hagi de fer una cursa contra tot el personal sanitari i particulars de la zona per poder ser la primera persona en trucar en un dia i hora concrets per aconseguir-la. Ja estic d’acord en que la llista d’espera sigui llarga, però amb aquest sistema dubto que mai pugui aconseguir entrar en aquesta llista.

  Agrairia es pugui canviar aquest procediment i tan jo com tothom que ho requereixi pugui tenir la seva visita.

  Moltes gracies.

 8. Hola Eva. T’agrairem que et posis en contacte amb atencioalaciutadania.cc.ics@gencat.cat exposant el teu cas, concretant nom complet del doctor o doctora que t’ha d’atendre i centre on et visita, per tal que et puguin donar resposta el més aviat possible. Moltes gràcies!

 9. Hola, m’estic curant d’un grà infectat i tinc de curar-me demà dilluns dia 27 d’agost de 2018, i no sé si tinc visita programada o be tinc de passar primer pel mostrador per demanar hora

 10. CARME ROJO diu:

  no es pot demanar hora per el metge de capsalera per internet.

 11. Carmen, moltes gràcies per avisar-nos. En breu estarà actualitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.