Docència i Recerca

Docència

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (UDMAFiC) Catalunya Central té per objectiu la formació de professionals en l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària, atenent a les vessants docent, formativa i de recerca.­­

La UDMAFiC va ser acreditada el mes de setembre de 2009 pel Ministeri de Sanitat i Polítiques Socials i el seu àmbit d’actuació inclou les comarques del Bages, Berguedà, Anoia i Osona.

L’any 2013, la Unitat va obtenir l’acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, la qual cosa permet integrar la formació especialitzada de professionals de medicina familiar i comunitària i d’infermeria familiar comunitària.

L’any 2014, s’han tramitat amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, convenis de col·laboració perquè els nostres residents puguin ampliar la seva formació en àrees de geriatria i la salut pública.

Contactar amb la UDMAFiC:

Gerència Territorial Catalunya Central

C. Pica d’Estats, 13-15   08272 Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93 693 00

Correu electrònic: ud.cc.ics@gencat.cat 

Recerca

La Unitat de Suport a la Recerca (USR) de la Catalunya Central té l’objectiu de promoure, potenciar i millorar la qualitat de la recerca en l’atenció primària a la Catalunya Central, mitjançant el suport metodològic i administratiu als seus professionals.

La Unitat es va crear l’any 2009 com a part de l’estructura de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP-Jordi Gol)

El seu àmbit d’actuació inclou les comarques d’Anoia, Bages, Berguedà, Osona, Solsonès i Moianès.

Contactar amb la USR:

Gerència Territorial Catalunya Central

C. Pica d’Estats, 13-15   08272 Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93 693 00 40
Correu electrònic: recerca.cc.ics@gencat.cat

15 comentaris a l'entrada: Docència i Recerca

 1. Retroenllaç: Els centres de l’ICS obren les seves portes als futurs residents | InfoICS

 2. Bon dia Jessica,

  Sí que es faran jornades de portes obertes. Passo el teu mail a la Unitat Docent perquè t’informin.

 3. Jèssica diu:

  Moltes gràcies!!!

 4. Maria diu:

  Bon dia, podrieu publicar la informació sobre les portes obertes? Gràcies

 5. Moltes gràcies pel vostre interès. La setmana que ve s’actualitzarà tota la informació i es publicarà la data i horari de la jornada de portes obertes.

 6. Marc diu:

  Bon dia, no sé trobar el nombre de places que hi ha de Medicina de Família en cada una de les Comarques. On està desglossat?
  Moltes gràcies

 7. En els propers dies farem pública aquesta informació. Gràcies.

 8. Silvia diu:

  Hola!! me gustaría saber cuando serán las próximas Jornadas de Puertas Abiertas 2018 y donde puedo llamar para informarme si no pudiera ir.

  Muchas gracias!

 9. Bon dia! Encara no tenim les dates confirmades. L’informarem per correu electrònic quan les tinguem. Per a més informació, pot trucar al 93 6930040 i demanar per la Unitat de Docència. Moltes gràcies!

 10. Elisabet diu:

  Jo també tinc interés en saber-ho! Gràcies!

 11. Bon dia! Encara no tenim les dates confirmades. L’informarem per correu electrònic quan les tinguem. Per a més informació, pot trucar al 93 6930040 i demanar per la Unitat de Docència. Moltes gràcies!

 12. Anna diu:

  Bon dia! Jo també estaria interessada en conéixer les dates de les jornades de portes obertes.
  Gràcies

 13. Bon dia! Encara no tenim les dates confirmades. T’informarem per correu electrònic quan les tinguem. Per a més informació, pots trucar al 93 6930040 i demanar per la Unitat de Docència. Moltes gràcies!

 14. Maria del Mar Martí diu:

  Bon dia! Jo també estaria interessada en conèixer les dates de les jornades de portes obertes.
  Gràcies

 15. Bon dia! De moment pots mirar dates aquí: http://icscatalunyacentral.cat/2018/03/06/jornades-de-portes-obertes-per-a-especialistes-en-formacio/
  Anirem concretant els programes properament. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.