Docència i Recerca

Docència

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (UDMAFiC) Catalunya Central té per objectiu la formació de professionals en l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària, atenent a les vessants docent, formativa i de recerca.­­

La UDMAFiC va ser acreditada el mes de setembre de 2009 pel Ministeri de Sanitat i Polítiques Socials i el seu àmbit d’actuació inclou les comarques del Bages, Berguedà, Anoia i Osona.

L’any 2013, la Unitat va obtenir l’acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, la qual cosa permet integrar la formació especialitzada de professionals de medicina familiar i comunitària i d’infermeria familiar comunitària.

L’any 2014, s’han tramitat amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, convenis de col·laboració perquè els nostres residents puguin ampliar la seva formació en àrees de geriatria i la salut pública.

Contactar amb la UDMAFiC:

Gerència Territorial Catalunya Central

C. Pica d’Estats, 13-15   08272 Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93 693 00

Correu electrònic: ud.cc.ics@gencat.cat 

Recerca

La Unitat de Suport a la Recerca (USR) de la Catalunya Central té l’objectiu de promoure, potenciar i millorar la qualitat de la recerca en l’atenció primària a la Catalunya Central, mitjançant el suport metodològic i administratiu als seus professionals.

La Unitat es va crear l’any 2009 com a part de l’estructura de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP-Jordi Gol)

El seu àmbit d’actuació inclou les comarques d’Anoia, Bages, Berguedà, Osona, Solsonès i Moianès.

Contactar amb la USR:

Gerència Territorial Catalunya Central

C. Pica d’Estats, 13-15   08272 Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93 693 00 40
Correu electrònic: recerca.cc.ics@gencat.cat

7 comentaris a l'entrada: Docència i Recerca

  1. Retroenllaç: Els centres de l’ICS obren les seves portes als futurs residents | InfoICS

  2. Maria diu:

    Bon dia, podrieu publicar la informació sobre les portes obertes? Gràcies

  3. Marc diu:

    Bon dia, no sé trobar el nombre de places que hi ha de Medicina de Família en cada una de les Comarques. On està desglossat?
    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *