El PADES Bages, premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges

El PADES Bages, format per professionals de l’ICS Catalunya Central i l’Hospital de Sant Andreu, ha guanyat un dels Premis a l’Excel·lència Professional d’enguany, concedits pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

Aquests premis, que es concedeixen anualment per jurats independents, tenen l’objectiu de distingir aquells metges i metgesses amb un comportament exemplar, per tal de poder reconèixer els lideratges i l’excel·lència en companys i companyes que esdevenen referents per al conjunt de la professió, així com també d’alguns equips assistencials. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

L’acte de lliurament tindrà lloc el dijous 21 de novembre a les 20h al Museu Marítim de Barcelona, en el marc del Sopar Commemoratiu dels 125 anys del CoMB que conclou aquesta efemèride celebrada durant aquest any 2019 amb diferents actes i iniciatives d’homenatge a la institució i a la professió.

Autoria de la foto: Sant Andreu Salut.

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.