MIR – IIR

[vc_row][vc_column width=”1/1″][mk_blog style=”modern” column=”3″ grid_image_height=”350″ count=”10″ offset=”0″ cat=”499″ pagination=”true” disable_meta=”true” disable_lightbox=”true” disable_comments_share=”true” pagination_style=”1″ order=”ASC” orderby=”menu_order”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Benvingut a la secció especial MIR-IIR 2015.

Aquí trobareu tota la informació necessària per prendre la decisió de venir a l’ICS a la Catalunya Central a fer la residència en ciències de la salut. En la convocatòria actual, oferim un total de vint places de l’especialitat de medicina familiar i comunitària i cinc places d’infermeria familiar i comunitària. Aquestes places es distribuiran uniformement en el territori.[/vc_column_text][mk_image src=”https://icscatalunyacentral.cat/wp-content/uploads/2015/02/mapa-cat-central.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”true” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Per començar, feu un cop d’ull als diferents cronogrames formatius:

– Cronograma formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat d’Infermeria de Família.

– Cronograma formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat de Medicina de Família.

La Unitat Docent Multiprofessional Catalunya Central és una unitat acreditada des de l’any 2009 per a la formació d’especialistes en ciències de la salut.

Té set equips docents d’atenció primària i tres hospitals de referència, un a cada capital de comarca: Manresa, Vic i Igualada.

Si voleu més informació, el proper dia 10 d’abril, a les 10 hores, es realitzarà una sessió informativa a les oficines de la Unitat Docent, al carrer Pica d’Estats, 13 – 15, de Sant Fruitós de Bages. Confirmeu la vostra assistència a ud.cc.ics@gencat.cat o bé al telèfon 936930040.

Us deixem una guia per arribar a les nostres oficines:

– Itinerari Igualada
– Itinerari Manresa
– Itinerari Vic

Si encara teniu dubtes de venir a la Catalunya Central a fer la vostra residència ¿què us sembla veure què opinen els residents que ja han viscut aquesta experiència?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]