MIR-IIR 2015

portada-mir-eir1

Benvingut/uda a la secció especial MIR-IIR 2015.

Aquí trobareu tota la informació necessària per prendre la decisió de venir a l’ICS a la Catalunya Central a fer la residència en ciències de la salut. En la convocatòria actual, oferim un total de vint places de l’especialitat de medicina familiar i comunitària i cinc places d’infermeria familiar i comunitària. Aquestes places es distribuiran uniformement en el territori.

mapa cat centralmapa cat central

 

Per començar, feu un cop d’ull als diferents cronogrames formatius:

Cronograma formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat  d’Infermeria de Família.

Cronograma formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat de Medicina de Família.

La Unitat Docent Multiprofessional Catalunya Central és una unitat acreditada des de l’any 2009 per a la formació d’especialistes en ciències de la salut.

 set equips docents d’atenció primària i tres hospitals de referència, un a cada capital de comarca: Manresa, Vic i Igualada.

Si voleu més informació, el proper dia 10 d’abril, a les 10 hores, es realitzarà una sessió informativa a les oficines de la Unitat Docent, al carrer Pica d’Estats, 13 – 15, de Sant Fruitós de Bages. Confirmeu la vostra assistència ud.cc.ics@gencat.cat o bé al telèfon 936930040.

Us deixem una guia per arribar a les nostres oficines:

Itinerari Igualada
Itinerari Manresa
Itinerari Vic

Si encara teniu dubtes de venir a la Catalunya Central a fer la vostra residència,  us deixem un vídeo de l’opinió d’alguns residents que ja han viscut aquesta experiència.