MIR-IIR 2023

Estàs buscant lloc on fer la teva residència en Medicina o Infermeria Familiar i Comunitària?

Et convidem a la jornada de portes obertes que farem el proper 27 de març a la Gerència Territorial de la Catalunya Central. Si no pots venir, també et pots connectar de forma virtual, properament trobareu l’enllaç aquí.

 

Per què escollir la Catalunya Central?

  • A la Catalunya Central rebràs un tracte personalitzat i proper. Com a resident seràs partícip i formaràs part activament de les decisions que es prenen a la Unitat Docent.

T’escoltem, t’impliquem i et valorem

  • Durant les diferents rotacions no seràs un número més, de fet, seràs l’únic resident de l’especialitat de Familiar i Comunitària. Aquest ambient de treball et permetrà desenvolupar les teves soft skills: presa de decisions, escolta activa, el treball en equip,…

 A l’atenció primària s’aprèn a ser polifacètic i a donar solucions

  • L’entorn rural també és un aspecte a tenir en compte, t’ofereix totes les comoditats dels nuclis urbans evitant els inconvenients de grans ciutats com l’estrès, les aglomeracions, les llargues cues, i amb la proximitat d’un entorn natural increïble per desconnectar i gaudir del teu temps lliure.

Gaudiràs d’un entorn proper i familiar

  • Tenim un programa formatiu de qualitat, apostant amb força des d’aquest any per un projecte de formació en Ecografia tant per l’especialitat de Medicina com per Infermeria.

La formació us ajudarà a aprendre a ser allò que vulgueu ser

 

Consulta a continuació els programes formatius de cada una de les especialitats:

Cronograma del programa formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat  Infermeria de Família.

Cronograma del programa formatiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central, especialitat de Medicina de Família.