Participem en una campanya a l’Anoia per fer visible el Dia Mundial de la presa de consciència contra el maltractament a la gent gran a les xarxes socials

El Servei d’atenció primària de l’Anoia -de l’ICS Catalunya Central-, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada, la Fundació Sanitària Sant Josep, i amb el suport de, la Fundació Privada Àuria i diversos mitjans de comunicació, organitzen per segon any consecutiu, accions de sensibilització en el “Dia Mundial de la Presa de Consciència contra els Maltractaments a les Persones Grans” que es commemorarà el dissabte15 de juny.

Enguany, les accions dissenyades giren entorn la iniciativa de promoure l’etiqueta #15dejuny #maltratomayores a les xarxes socials, a fi de donar visibilitat aquest fenomen i sensibilitzar la població. Amb aquest objectiu  s’instal·laran diferents photocalls perquè la ciutadania pugui fer-se una foto i compartir-la a les xarxes amb aquestes etiquetes.

L’Anoia fomenta des del 2009 diferents accions adreçades a la protecció de les persones grans del territori i està considerada comarca pionera en l’abordatge del maltractament a la persona gran.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.