Unitat Docent

 

Si busques un lloc on fer la residència i on créixer com a persona i com a professional, vine a formar-te a la Catalunya Central en l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària. Descobreix tot el que t’ofereix la nostra Unitat Docent. No et decebrem!

Tria’ns per què som experts

L’objectiu de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (UDMAFiC) Catalunya Central és formar professionals en l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària des d’una triple visió: docent, formativa i de recerca. Fa tretze anys que estem acreditats com a Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària, i els nostres anys d’experiència ens han fet millors any rere any.

Tria’ns per què no seràs un resident més

A la Catalunya Central rebràs un tracte personalitzat i proper i formaràs part activa de les decisions que es prenen a la Unitat Docent. T’escoltem, t’impliquem i et valorem.

No seràs un resident més perquè la dimensió dels centres on faràs les rotacions de primària i hospitalària et permet rebre una formació individual. No seràs un número i podràs desenvolupar les teves soft skills: presa de decisions, escolta activa, treball en equip i habilitats tècniques.

Tria’ns pel nostre entorn natural

Faràs la residència en un entorn magnífic sense l’estrès, les aglomeracions i les cues de les grans ciutats, on podràs desconnectar i gaudir del temps lliure amb totes les comoditats dels nuclis urbans. Tindràs l’opció de fer la residència en centres rurals.

Gaudiràs d’un ambient proper i familiar, que facilita el treball comunitari i la formació en gestió de recursos. Aprendràs a ser polifacètic i a trobar solucions ràpides.

Tria’ns pel programa formatiu

Tenim un programa formatiu innovador i de qualitat. Des d’aquest any, apostem amb força per un projecte de formació en ecografia per a medicina i infermeria. La nostra unitat creu que la formació t’ajudarà a ser qui vulguis ser i, per això, potenciem i promocionem l’accés a cursos, jornades i congressos.

T’esperem!

Equip de professionals de la Unitat Docent

  • Laura Camps Vilà                           Cap d’Estudis
  • Emi Camprubi Rodriguez             Presidenta de la Subcomissió d’Infermeria
  • Anna Escalé Besa                            Tècnica de salut
  • Lorena Vázquez Abanades            Suport administratiu
  • Carla Puntí Mayorga                      Suport administratiu
  • Joan Deniel Rosanas                      Suport a la Unitat Docent

Contactar amb la UDMAFiC:

5a planta del CAP Bages  | C/ Soler i March, 6 | 08242 Manresa
Telèfon: 93 693 0040
Whatsapp: 677 384 315

Correu electrònic: ud.cc.ics@gencat.cat

Tens més dubtes? Clica aquí per veure les preguntes freqüents!