Som Primària ICS · Anna Santasusana: “S’implanta el nou model d’atenció pediàtrica”

L’Anna Santasusana, referent de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania de l’equip d’atenció primària Plaça Catalunya de Manresa, explica com es va implantar el nou model d’atenció pediàtrica i el balanç positiu que se’n fa.

Es va crear una Unitat Bàsica d’Atenció (UBA 3), un equip format per 3 pediatres, 3 infermeres de pediatria i 3 professionals d’atenció a la ciutadania. L’objectiu d’aquest projecte era millorar la comunicació i el treball equip, augmentar l’accessibilitat per part de les famílies i guanyar en autonomia de gestió, sobretot per part de l’administratiu sanitari.

El balanç intern que se n’extreu “és molt positiu”. Hi ha molt bon feedback, una major agilitat en els tràmits administratius, un augment de l’accessibilitat per part de la ciutadania, més altes a La Meva Salut i, en definitiva, “un tracte més humà, proper i pròxim”, destaca l’Anna.

Mira el vídeo i comparteix-lo amb l’etiqueta #SomPrimàriaICS!

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.