Una vintena d’activitats a la Catalunya Central commemoren el Dia Mundial de l’Activitat Física

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, el dissabte 6 d’abril, els equips d’atenció primària de l’ICS a la Catalunya Central han organitzat diverses activitats relacionades amb l’exercici físic i la millora de salut que aquest comporta.

Llegeix a continuació les activitats programades en cada un dels municipis:

Bages

EAP Sant Joan Vilatorrada: Caminada a Joncadella. 5 d’abril – 9 h

EAP Navàs-Balsareny: Caminada al castell de Balsareny i sessió d’exercici terapèutic. 5 d’abril – 10 h des del CAP Navàs / 10.30 h des del Consultori de Balsareny

EAP Plaça Catalunya: Caminada i exercici terapèutic. Dijous 11 d’abril de 2024, de 9.30 a 12 h. Sortida des del Carrer Francesc Macià fins al Santuari de la Salut de Viladordis.

EAP Súria: Berenar saludable i gimcana: moviment creatiu, exploració musical, estiraments i relaxació. 18 d’abril i 8 de maig de 2024, al Centre Obert El Brot.

Berguedà

EAP Berga:

  • Banys de bosc. 3 d’abril – 9.30 h
  • Capità Vitamines. 18 d’abril – 9 h
  • Zumba per xics. 18 d’abril – 10.30 h
  • Banys de bosc. 24 d’abril – 9.30 h.

Anoia

EAP Santa Coloma de Queralt: Com a activitat inclosa dins de l’Escola de Salut de Santa Coloma de Queralt, aquest dimecres 3 d’abril es va organitzar una xerrada i caminada amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que és el 6 d’abril. Per aquest motiu, l’Equip d’Atenció Primària Santa Coloma de Queralt va organitzar una xerrada sobre els seus beneficis per a la salut. A continuació, els participants van sortir a caminar acompanyats del fisioterapeuta Marc Pubill i de la dietista-nutricionista Alba Creus, que van  conduir la sessió.

EAP Igualada Urbà: Caminada saludable: exercici físic al nostre entorn. 5 d’abril – 9.15 h

ETAP – Equip territorial d’atenció pediàtrica de l’Anoia: Anem a caminar. 8 d’abril – 17.30 h a l’Escola Dolors Martí, Igualada

EAP Calaf: Activa’t – caminada saludable. 9 d’abril – 10 h

EAP Anoia Rural – Jorba: 11 d’abril. 9 h xerrada activitat física i 9.45 h caminada saludable. Lloc: sala polivalent de Jorba

EAP Anoia Rural – Equip del Consultori Copons: Caminada saludable. 12 d’abril – 9 h

EAP Capellades: Activitat organitzada pel CAP Capellades i l’Ajuntament de Capellades. Divendres, 12 d’abril, a Cal Ponet. L’activitat començarà a les 9.15 h amb una classe de ioga, a les 10 h oficialitat de l’acte per part de l’Ajuntament, a les 10.15 h esmorzar pels assistents, a les 11 h taller de risoteràpia i a les 12.30 h sorteig de productes de comerços de Capellades pels assistents.

EAP Anoia Rural – Òdena. 17 d’abril. 10.30 h xerrada sobre activitat física i 11.15 h caminada saludable. Lloc: biblioteca l’Atzavara

EAP Anoia Rural – La llacuna. 19 d’abril. 9 h xerrada sobre activitat física i 9.45 h caminada saludable. Lloc: carrer de les Eres, 10, La Llacuna.

EAP Vilanova del Camí: Caminada saludable. 22 d’abril – 9.30 a 12 h

EAP Anoia Rural – Equip de la Pobla de Claramunt. 24 d’abril. 10.30 h: xerrada sobre activitat física i 11:15 h caminada saludable. Lloc: teatre jardí la Pobla.

Osona

EAP Tona: Caminada a la natura. 2 d’abril – 9.30 h

Consultori Taradell: Caminada a la natura i relaxació. 4 d’abril – 10 h (sortida Espai 1 d’octubre)

EAP Vall del Ges (Torelló): Gaudeix d’un matí actiu: caminada, esmorzar saludable i relaxació final. 5 d’abril – 10 a 12 h

EAP Santa Eugènia de Berga: Caminada a la natura i relaxació. 5 d’abril – 9.30 h

EAP Roda de Ter:

  • Xerrada sobre mites de l’activitat física. 3 d’abril – 11 h
  • Caminada de 7-8km. 5 d’abril – 9.15 h
  • Taller suport vital bàsic i com utilitzar DEA. 9 d’abril – 9.30 h

EAP Manlleu: Caminada + exercicis terapèutics. Dijous 11 d’abril de 2024, de 10.30 a 12 h, amb sortida des de davant del CAP.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.