El CAP de Sant Joan de Vilatorrada impulsa una escola de salut per a totes les edats

Els professionals del CAP de Sant Joan de Vilatorrada impulsen una escola de salut per a persones de totes les edats, que té com a objectiu acostar l’atenció primària a la ciutadania, amb xerrades que es faran fora del CAP, al Casal Cívic i Comunitari de Sant Joan (antic Casal de la Gent Gran). Es duran a terme un total de 13 sessions, cada dimecres, sobre diverses temàtiques relacionades amb l’àmbit de la salut.

La primera xerrada va tenir lloc el passat 15 de març i es va centrar en primers auxilis, responent així a una demanda dels usuaris del Centre Cívic. La va portar a terme la infermera i membre de la Comissió de Salut Comunitària Maria Cano. La xerrada va generar molt interès en aspectes com ara com curar ferides superficials i com utilitzar el desfibril·lador extern automàtic (DEA) que hi ha just al davant del Centre Cívic, a Cal Gallifa.

Aquesta setmana es durà a terme una sessió per aprendre a llegir etiquetes dels aliments, liderada per la dietista-nutricionista Núria-Vinyet Mestres. Properament, també es parlarà de sexualitat, medicalització, salut mental, gestió de les emocions, salut bucodental o del document de voluntats anticipades, entre d’altres temes.

Podeu consultar aquí el programa complet.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.